top of page
Buffet

Skal du holde fest kan vi tilbyde en flot og velsmagende italiensk buffet, hvor der er noget for enhver smag. Se det store udvalg i menuen nederst på siden. Min. 10 personer. Skal bestilles senest 1 uge før. Tilkøb tilbehør: Kartofler og grøntsager kr. 20,- pr. person.Vi leverer i Århus og omegn for Kr. 200,-

TMin

Priserne er buffet ud af huset.

Nydes buffeten i restauranten er der en merpris på kr. 20,- pr. person

Making Pasta
Buffet


Buffet 1



Pris pr. person
149 kr.


Prosciutto e carciofi
Parmaskinke og artiskokker


Carpaccio di bresaola
Lufttørret okseinderlår marineret i citronolie med rucola og parmesanost


Caprese
Tomater, bøffelmælksmozzarella, basilikum


2 x salami e melanzane
2 slags salami og syltede auberginer


2 slags ost med chilimarmelade


Pesto og oliventapenade


Denne buffet er bedst egnet til frokost eller receptioner



Buffet 2



8 retter/Pris pr.person
219 kr.


Vitello tonnato
Tyndskåret kalvekød med tuncreme


Carpaccio di manzo
Rå marineret oksefilet


Prosciutto e melone
Parmaskinke med melon


Involtini di asparagi
Asparges rullet i pancetta og gratineret provoloneost


Insalata di gamberi
Rejecocktail


Cannelloni di magro
Pastarør fyldt med ricottaost og spinat


Porchetta alla romana
Stegt nakkefilet med hvidløg, rosmarin og semidried tomater


Tiramisú eller Panna cotta



Buffet 3



8 retter/Pris pr.person
239 kr.


Vitello tonnato
Tyndskåret kalvekød med tuncreme


Carpaccio di bresaola
Lufttørret okseinderlår marineret i citronolie med rucola og parmesanost


Bruschetta al pomodoro
Bruschetta med tomater


Caprese
Tomater, bøffelmælksmozzarella og basilikum


Timballo di pasta
Ovn gratineret pasta med kød og grøntsager


Spezzatino con patate
Vin braiseret oksekødstykker og kartofler i tomatsauce


Salmone in carpione
Vineddike marineret laks og grøntsager


Tiramisú eller Panna cotta



Buffet 4



9 retter/Pris pr. person
279 kr.


Vitello tonnato
Tyndskåret kalvekød med tuncreme


Prosciutto e melone
Parmaskinke med melon


Melanzane alla parmigiana
Ovn gratineret aubergine med mozzarella, parmesanost og tomatsauce


Petto d'anatra al melograno
Andebryst salat med granatæble dressing


Cannelloni di carne
Ovn gratineret pastarør fyldt med kød og grøntsager


Saltimbocca alla romana
Kalvekød med parmaskinke og salvie i hvidvinssauce


Nasello al guazzetto
Kulmule i tomatsauce med oliven og kapers


Gamberoni in salsa tartara
Tigerrejer med picklessauce


Dessert
Frit valg fra vores a la carte aften menu

  • Facebook
  • Instagram

©2022 by AmoRomA

bottom of page